Franciza Educationala FLC - Centrul de Limbi Straine pentru Copii

Franciza FLC

 • Cursuri de limba engleza pentru copii, cursuri de limba franceza pentru copii, cursuri de limba germana pentru copii
 • Cursuri de limba engleza pentru copii, cursuri de limba franceza pentru copii, cursuri de limba germana pentru copii
 • Cursuri de limba engleza pentru copii, cursuri de limba franceza pentru copii, cursuri de limba germana pentru copii
 • Cursuri de limba engleza pentru copii, cursuri de limba franceza pentru copii, cursuri de limba germana pentru copii

FRANCIZA FLC

UNIC FLC  – Centrul de Limbi Straine pentru copii

Suntem singura franciza educationala 100% romaneasca care are si al doilea sediu in Regatul Unit al Marii Britanii, in Londra, unde incepand din anul 2018 am deschis primul centru international, FLC Londra One. Scopul acestui centru este de a oferi copiilor cursuri de Limba Engleza (pentru imigranti), Limba Germana, Limba Franceza , Limba Romana, Limba Italiana, Limba Spaniola (pentru nativi si pentru imigranti). Deschiderea primului centru international FLC a produs o adevarata schimbare in cultura organizationala a firmei. Aici se studiaza Limba Engleza la ea acasa. Acum know-how-ul lectorilor care activeaza in Centrul FLC Londra One este transmis catre toata echipa FLC si catre centrele noastre din Romania. Cursantii au mult mai multe avantaje, deschideri si posibilitati invatand cu noi. 

Franciza Educationala FLC - Centrul de Limbi Straine pentru Copii

Descriere Franciza FLC

Franciza FLC – Centrul de Limbi Straine pentru copii este prima franciza educationala 100% cu capital romanesc unde oferim training, suport si mentorat pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5-13 ani din Romania in scopul asimilarii cunostintelor de comunicare si scriere in Limba Engleza, Limba Germana si Limba Franceza. Suntem mandri ca avem un sistem complet pornind de la promovare, clienti, centre si ajungand pana la desfasurarea cursurilor, metode de predare, dezvoltarea lectiilor si materialelor proprii de studiu. Nu in ultimul rand colaborarea cu parintii si acordarea unui feedback constant privind evolutia copiilor este prioritate pentru noi.

Timp de 7 ani am desfasurat cursuri in 6 Judete ale Romaniei (Judetul Iasi, judetul Botosani, Judetul Suceava, Judetul Neamt, judetul Vaslui, Judetul Bacau), avand o echipa de peste 29 de lectori in 40 de centre. Incepand cu anul 2018 am deschis usile primului Centru de Limbi Straine FLC in Regatul Unit al Marii Britanii in Londra in zona metropolitane si am decis sa gandim macro. Astfel am creat Franciza FLC.

In prezent avem francizati (consultati harta -click aici-) care isi dezvolta spiritul antrepenorial in domeniul educatiei printr-o afacere fezabila, complet gandita si implementabila atat in Romania cat si peste granita si avand in portofoliu peste 7 ani de experienta.

Franciza Educationala FLC – Centrul de Limbi Straine pentru Copii atrage multi doritori (daca te afli printre ei scrie-ne pa pagina Contact) pentru judetele Romaniei, dar suntem foarte selectivi in vederea alegerii colaboratorilor. Fiecare francizat primeste la semnarea contractului o arie de doua judete alaturate la alegere, in cuprinsul careia se poate dezvolta dupa bunul plac, neavand costuri suplimentare. Nu exista un numar maxim de centre pe care le poate organiza si dezvolta francizatul, exista doar conditia unui numar minim de 2 centre/judet.

Taxele de francizare sunt minime pentru primul contract de colaborare, care are o durata de 4 ani,  ulterior renegociindu-se franciza pe baza rezultatelor acesteia. Pretul francizei este unic, platibil doar la inceputul colaborarii pe durata celor 4 ani, nefiind alte taxe sau costuri suplimentare catre francizor. In acest fel, francizatul, poate sa se dezvolte dupa cum doreste in aria pe care o detine.

Oferim tot suportul necesar implementarii afacerii, inclusiv primele colaborari, prima promovare, primele angajari etc. Astfel stim ca tot know-how-ul se poate transmite corect si este respectat. Sistemul Francizei FLC este unic, si prin software-ul personalizat de evidenta detaliata a situatiei generale pentru fiecare centru. Francizatul beneficiaza de suport tehnic, legal, informatic dar si de grafica si site personalizat, manuale si un pachet de – bun venit – in functie de necesitati.

Persoanele interesate sa colaboreze cu Franciza Educationala FLC – Centrul de Limbi Straine pentru copii si care doresc o afacere in domeniul educatiei care sa fie completa, testata si fezabila sunt invitate sa citeasca aceasta pagina in integralitate si sa solicite informatii suplimentare dupa caz. (

Ce inseamna Franciza Educationala FLC – Centrul de Limbi Straine pentru copii

Franciza Educationala FLC –  Centrul de Limbi Straine pentru Copii este unicape piata francizelor educationale deoarece este 100% romaneasca, dar nivelul sau de raportare este asimilat deopotriva cerintelor, atat practice, cat si teoretice, ale Romaniei, Uniunii Europene si Regatului Unit al Marii Britanii. Practic, ne raportam la ce se studiaza in prezent, dar si la ce este necesar copiilor in viitor, in acest mod oferind calitatea necesara unor cursuri moderne de limbi straine.

Depasind granitele Romaniei, ne-am asigurat ca modelul  nostru de franciza este fezabil in capitala Regatului Unit al Marii Britanii si atat localnicii cat si imigrantii isi aduc juniorii la cursurile noastre. Acest centru FLC Londra One  ne ajuta sa perfectionam in integralitate si constant cursurile si infrastructura FLC, astfel incat atunci cand semnam contractul de franciza, francizatul primeste un pachet complet, gata de implementare alcatuit din urmatoarele servicii si bunuri incluse in franciza:

 1.  Suport legal – prin avocatii nostri, atat pentru deschiderea firmei, intocmirea contractelor de colaborare, cat si pentru platile taxelor si impozitelor legale
 2. Suport tehnic – software permanent FLC
 3. Suport informatic – toate informatiile necesare pentru activitatea zilnica, luna si anuala incluse intr-un laptop perosnalizat FLC
 4. Suport grafic – pe toata durata contractului, la fiecare updatare a suportului grafic oferit pe laptop, francizatul beneficiaza de grafica gratuita
 5. Site personalizat – vezi harta – culoarea portocalie
 6. Telefon sistem FLC – telefon mobil cu sistemul personalizat FLC SMS
 7. Manual – Manualul francizatului (din anul 2019) si Manualul lectorului
 8.  Pachet – Bun venit – 60 manuale FLC, chitantiere
 9. Dreptul de a folosi pachetul de imagine FLC si canalele de comunicare generale (Facebook)
 10. Training personal timp de 2 saptamani cu Limbau Calin – CEO & Founder Foreign Languages Center

Franciza  Educationala FLC – Centrul de Limbi Straine pentru Copii reprezinta o afacere la cheie, completa, testata, care uneste utilul cu placutul, putand fi dezvoltata in conditii sigure fara nici o limitare.

Profilul francizatului

Francizatul ideal este o persoana care are tangenta cu sistemul educational, este o persoana calma, are spirit antreprenorial,  poate manageria diversele situatii care apar in lucrul cu copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 13 ani si bineinteles  este o persoana care doreste sa se dezvolte personal si financiar prin intermediul unei companii educationale elitiste din Romania si Regatul Unit al Marii Britanii.  Ne dorim de la francizatii nostri sa fie corecti in colaborarea cu parintii si francizorul principal, sa trateze fiecare aspect legat de munca lor cu diplomatie, calmi in luarea deciziilor si bineinteles sa se auto-motiveze pentru a se dezvolta permanent.

Posibilii francizati trebuie sa ne contacteze inital si sa urmeze procesul de selectie FLC implementat la nivel european de catre echipa noastra:

Pasul 1. Un mesaj trimis de la pagina – Contact

Pasul 2. Dupa ce am facut cunostinta si am decis ca dorim sa colaboram aveti la dispozitie 2 saptamani in care sa ne trimiteti urmatoarele: CV-ul francizatului completat cu informatiile corecte; o scrisoare de recomandare; un referat compozitie proprie cu viziunea francizatului pentru zona aleasa, cu targeturile reale pe care le doreste si cu programul de dezvoltare creeat de acesta; cazier judiciar (nu mai vechi de 1 luna de la aplicare)

Pasul 3. Prelucrarea informatiilor primite si redactarea unui feedback – pozitiv sau negativ – in cazul in care este pozitiv continuam, iar in cazul in care este negativ nu mai continuam procedura – aceasta etapa dureaza in general intre 7 – 14 zile lucratoare

Pasul 4. Semnarea contractului si stabilirea strategiei de dezvoltare impreuna cu echipa FLC

Pasul 5. Training si start-up efectiv

Daca va considerati potrivit profilului Franciza Educationala FLC – Centrul de Limbi Straine pentru Copii, va invitam sa lasati un mesaj apasand AICI sa facem cunostiinta.

 

Testul timpului

Suntem prima franciza educationala deschisa aflata pe piata romaneasca incepand din anul 2011. De peste 7 ani am ajuns in 30 de orase, dezvoltand impreuna cel mai mare sistem adaptat nevoilor prezente ale societatilor europene moderne si cerintelor parintilor. Am cursat peste 7.000 de juniori si am fost alesi de 3.000 de familii anual sa le educam copii, lucru de care suntem mandri si recunoscatori. Suntem siguri ca am trecut testul timpului oferind servicii calitative constant intr-o forma nestandardizata adpatate pe nevoile cursantului. Urmarim evolutia continua a echipei FLC, a sistemului si ne imbunatatim permanent.

Testul calitatii

Verificarea cea mai sincera a calitatii cursurilor FLC sunt feedback-urile constante oferite de parintii cursantilor nostri, care ne multumesc si ne prezinta intr-o lumina pozitiva dezvoltarea incredibila in comunicare a copiilor. Prin aceasta metoda ne autoevaluam cel mai bine. In prezent ne mandrim cu juniorii care ne trec pragul si scapa de tracul comunicarii verbale intr-o limba straina. Verificarea cea mai corecta este atunci cand acestia sunt pusi in situatia de a comunica in Limba Engleza, Limba Germana sau Limba Franceza in diferitele ocazii, in vacanta sau la scoala, descurcandu-se foarte bine atat in exprimare cat si in a intelege, a comunica sau a scrie.

Daca considerati  potrivit profilului francizatului ideal pentru Franciza Educationala FLC – Centrul de Limbi Straine pentru Copii, va invitam sa lasati un mesaj apasand AICI sa facem cunostinta. 

 

GraphToSuccess

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

Arnold H. Glasow
Facebook