Franciza Educationala FLC - Centrul de Limbi Straine pentru Copii

Cursuri

UNIC FLC  – Centrul de Limbi Straine pentru copii

 

Suntem singura franciza educationala 100% romaneasca care are si al doilea sediu in Regatul Unit al Marii Britanii, in Londra, unde incepand din anul 2018 am deschis primul centru international, FLC Londra One. Scopul acestui centru este de a oferi copiilor cursuri de Limba Engleza (pentru imigranti), Limba Germana, Limba Franceza , Limba Romana, Limba Italiana, Limba Spaniola (pentru nativi si pentru imigranti). Deschiderea primului centru international FLC a produs o adevarata schimbare in cultura organizationala a firmei. Aici se studiaza Limba Engleza la ea acasa. Acum know-how-ul lectorilor care activeaza in Centrul FLC Londra One este transmis catre toata echipa FLC si catre centrele noastre din Romania. Cursantii au mult mai multe avantaje, deschideri si posibilitati invatand cu noi. 

  • Cursuri de limba engleza pentru copii, cursuri de limba franceza pentru copii, cursuri de limba germana pentru copii
  • Cursuri de limba engleza pentru copii, cursuri de limba franceza pentru copii, cursuri de limba germana pentru copii
  • Cursuri de limba engleza pentru copii, cursuri de limba franceza pentru copii, cursuri de limba germana pentru copii
Franciza Educationala FLC - Centrul de Limbi Straine pentru Copii

O limbă străină presupune o nouă lume, iar această nouă lume care se deschide în fața copiilor se conturează odată cu predarea. De aceea, în cadrul fiecărui curs, trainerii noștri încearcă sa îmbine partea lingvistică de comunicare și interactiune interpersonală cu jocuri și activități practice care le oferă copiilor posibilitatea de a se dezvolta propice. Abilitățile de comunicare sunt cultivate în cadrul cursurilor organizate de Foreign Languages Center, unde copiii se dezvoltă într-un mediu prielnic. Dincolo  latura educativa a limbilor străine, se face  diferența dintre joc (activitate educativă, care presupune, pe lângă atmosfera antrenantă, și o serie de reguli) și joacă (activitate recreativă, cu scopul deconectării).

Avantaje cursuri FLC

Cursurile Centrului de Limbi Straine pentru Copii FLC sunt create pentru a initia cursantii in tainele comunicarii si ale scrisului in Limba Engleza, Limba Germana sau Limba Franceza. Avantajele principale sunt: invatarea si asimilarea rapida a lectiilor, inlaturarea barierelor in comunicare, predarea interactiva, predarea axata pe cursant si necesitatile acestuia, adaptarea rapida a contextului lectiilor si promovarea unui spirit de echipa si nu a unuia competitiv. Avantajele secundare sunt dictia imbunatatita atat in limba romana cat si intr-o limba straina, dezvoltarea personala a cursantului, initiativa de a vorbi in public fara probleme emotionale, elemente noi implementate in educatie, interactivitatea cursurilor, distractia garantata dar si invatarea rapida prin jocuri, cantece, dansuri, spectacole.

De ce FLC ?!

La Centrul de Limbi Straine pentru copii FLC, juniorii se distreaza invatand, fiind implicati activ in cursuri, imbunatatindu-si astfel vocabularul, partea de comunicare, dezvoltandu-si aptitudini oratorice, descoperind usurinta dialogului in Limba Engleza, Limba Germana sau Limba Franceza si dezvoltandu-se in echipa.

Testul timpului

Suntem prima franciza educationala deschisa aflata pe piata romaneasca incepand din anul 2011. De peste 7 ani am ajuns in 30 de orase, dezvoltand impreuna cel mai mare sistem adaptat nevoilor prezente ale societatilor europene moderne si cerintelor parintilor. Am cursat peste 7.000 de juniori si am fost alesi de 3.000 de familii anual sa le educam copii, lucru de care suntem mandri si recunoscatori. Suntem siguri ca am trecut testul timpului oferind servicii calitative constant intr-o forma nestandardizata adpatate pe nevoile cursantului. Urmarim evolutia continua a echipei FLC, a sistemului si ne imbunatatim permanent.

Testul calitatii

Verificarea cea mai sincera a calitatii cursurilor FLC sunt feedback-urile constante oferite de parintii cursantilor nostri, care ne multumesc si ne prezinta intr-o lumina pozitiva dezvoltarea incredibila in comunicare a copiilor. Prin aceasta metoda ne autoevaluam cel mai bine. In prezent ne mandrim cu juniorii care ne trec pragul si scapa de tracul comunicarii verbale intr-o limba straina. Verificarea cea mai corecta este atunci cand acestia sunt pusi in situatia de a comunica in Limba Engleza, Limba Germana sau Limba Franceza in diferitele ocazii, in vacanta sau la scoala, descurcandu-se foarte bine atat in exprimare cat si in a intelege, a comunica sau a scrie.

Metoda FLC

Metoda FLC este personala si are un caracter adaptabil, orientat pe educarea cursantilor si pe nevoile acestora. Strictetea nu ne caracterizeaza, oferind libertate lectorului in predarea lectiilor dupa nivelul si caracteristicile grupei. In acest fel lectorul devine punctul central care omogenizeaza grupa, incurajand juniorii la conversatie si dezbateri constant. Dupa ce obiectivele lectiei au fost atinse, cursantii primesc recompense educative, precum un moment de imbunatatire a comunicarii printr-un joc de Monopoly, Scrabble, Alias sau Activity. Aceasta metoda este testata, are impact major in dezvoltarea cursantilor si este personalizata in functie de necesitatile fiecarei grupe, lecţiile fiind structurate astfel încât toţi cursanţii sunt încurajaţi să participe în mod activ, trăind o experienţă plăcută şi eficientă de învăţare. 

Obiectivul cursurilor FLC

Obiectivul general al cursurilor Centrului de Limbi Straine pentru Copii FLC este de a influenta pozitiv educatia copilului, prin dezvoltarea comunicarii verbale si astfel dezvoltarea neuro-lingvistica a acestuia. Esential este ca atunci cand copilul este pus in situatia de a comunica intr-o limba straina studiata la centrele FLC, sa nu se blocheze sau sa aiba trac, sa treaca peste emotiile initiale si sa reuseasca sa inteleaga si sa se exprime in respectiva limba straina firesc si fluent. Personalul FLC urmareste constant dezvoltarea si evolutia copiilor prin metode educative corecte, non-tehnologizate, eficiente, oferind copiilor o metoda inteligenta, distractiva si relaxanta de predare. 

Obiectivul francizei FLC

Obiectivul Francizei Educationale FLC – Centrul de Limbi Straine pentru Copii este de a crea o retea nationala de centre de predare a Limbii Engleze, Limbii Germane sau Limbii Franceze unde fiecare copil din Romania poate sa beneficieze de serviciile noastre. Prin metoda de francizare putem ajunge in fiecare oras sau sat din Romania cu usurinta. Astfel putem livra servicii absolut necesare in dezvoltarea copiilor. Urmarind evolutia constanta a copiilor putem face cu usurinta diferenta intre momentul in care au inceput cursurile la noi si momentul prezent.

Cat costa cursul FLC

Cursurile Centrului de Limbi Straine pentru copii – FLC  sunt adaptate necesitatilor financiare ale parintilor. Acestea pot fi achitate lunar sau la fiecare sedinta in functie de preferintele si posibilitatile parintilor. Cursurile in toata Romania au diferite preturi dar nu depasesc 80 Lei pentru 4 sedinte. Suntem prima franciza educationala din Romania si suntem constienti de importanta si beneficiile dezvoltarii comunicarii la o varsta foarte frageda in Limba Engleza, Limba Germana sau Limba Franceza, din aceasta cauza oferim parintilor cel mai bun pret de pe piata si rezultate garantate. 

Cum este structurata grupa FLC

Grupele FLC au o structura omogena din punct de vedere a varstei si sunt alcatuite din maxim 12 cursanti, astfel incat in 90 de minute cat dureaza sedinta, echipa FLC se poate concentra pe fiecare cursant in parte, fiind atenta la nevoile specifice ale juniorului. Grupurile sunt organizate pe varste si nu pe nivelul de cunostiinte, deoarece dorim dezvoltarea spiritului de echipa si nu o concurenta acerba similara sistemelor clasice de educatia.Fiecare persoana are un nivel mai ridicat sau mai scazut de informatii sau cunostinte si cursantii nostri sunt invatati sa se adapteze in functie de situatie.  Predarea cursurilor se realizeaza in 3 grupe: prima grupa pentru copii cu varste cuprinse intre 5-7 ani, a doua grupa 8-9 ani,  a treia grupa 10-13 ani.

Lectii engleza copii, lectii franceza copii, lectii germana copii
comunicare engleza, comunicare franceza, comunicare germana, pregatire copii
Facebook