Franciza Educationala FLC - Centrul de Limbi Straine pentru Copii

Centre FLC

Franciza Educationala FLC - Centrul de Limbi Straine pentru Copii

Centrul de Limbi Străine pentru Copii își propune să vină în ajutorul părinților care doresc ca juniorii lor să studieze o limbă străină într-un mod eficient și plăcut.Metoda de lucru se bazează în primul rând pe comunicare și exerciții interactive astfel încât la sfârșitul cursurilor, copiii să poată purta un dialog conform nivelului pe care îl dobandesc.

orar Flc, orar centrul de limbi straine pentru copii, engleza copii, germana copii, franceza copii

Cursurile au loc săptămânal, în ziua de Sâmbătă, între orele 10:00 – 15:30. Prin acest program nu încurcăm orarul copiilor şi nici pe cel al părinţilor, venim în ajutorul acestora printr-o organizare foarte bine implementată.

Cursurile noastre sunt organizate în școli, cu săli de clasă dotate la standarde europene pentru a facilita procesul de predare. Şcoala reprezintă locul educaţiei, în care copilul este obişnuit să primească informaţii, un loc protejat în care părintele știe că juniorul va fi în siguranță la cursuri.

Sala flc, cursuri flc, cursuri engleza, cursuri franceza, cursuri germana

' Importanţa învăţării unei limbi străine poate modifica prezentul şi schimba definitiv viitorul.'

Călin Limbău, Administrator FLC Group
harta flc, centre flc, centru pascani, centru iasi, centru botosani, centru dorohoi, centru falticeni, cursuri engleza copii, cursuri germana copii, cursuri franceza copii

Centrele FLC sunt situate în toată zona Moldovei, astfel încât numărul de copii care pot beneficia de aceste servicii este mare. Pentru mai multe detalii puteţi consulta harta.

Metoda de lucru se bazează în primul rând pe comunicare şi exerciţii interactive astfel încât la sfârşitul cursurilor, copiii să poată purta un dialog conform nivelului pe care îl au.

Metode de lucru flc, metoda flc, cursuri engleza, cursuri franceza, cursuri germana, Cursuri engleza copii, cursuri germana copii, cursuri franceza copii, engleza iasi copii

'A child miseducated is a lost child.' / 'Un copil needucat este un copil pierdut.'

John F. Kennedy

A ctivitățile pe care le includem în program sunt în strânsă legătură cu lecția predată. Printre acestea se regăsesc jocuri de societate precum Monopoly, Alias, Trinity dar și alte activități special concepute pentru fiecare lecție in parte.

Trainerii noştri sunt persoane active, tinere, care doresc să împărtăşească cunoştinţele teoretice şi practice copiilor. Aceştia corespund valorilor morale şi standardelor impuse de Centrul de Limbi Străine pentru Copii.

Traineri FLC, Activitati flc, cursuri engleza iasi, cursuri engleza falticeni, cursuri engleza suceava, cursuri engleza campu lung, cursuri engleza bacau, cursuri engleza targu neamt